dimarts, 22 d’abril del 2014

Informació activitats d'estiu 2014

Un any més, l’Escola de bàsquet del CB Morell tornem a organitzar diferents activitats d’estiu per donar servei als nostres jugadors i poder seguir practicant durant les vacances l’esport que més ens agrada, amb noves sorpreses, molta il·lusió, serietat, ganes de treballar i passar-ho bé.

Aquest any les activitats d’estiu segueixen amb el format dels últims anys, el Campus que organitzem a Santa Maria del Collell del 30 de juny al 6 de juliol i les estades que es faran del 7 al 25 de juliol a les nostres instal·lacions.

Del 30 juny al 6 de juliol, repetim la bona experiència de l’any anterior al Collell, una setmana sencera de Campus, situat en un dels llocs més bonics de Catalunya, envoltad de boscos, esplanades i camps d'esport per a practicar-hi tota mena d'activitats. L’activitat principal del campus serà, com no, practicar l’esport que més els agrada als nostres nens i nenes, el bàsquet, amb entrenaments diaris orientats a la millora tècnica dels nostres jugadors. Sense deixar de banda la part lúdica, amb la realització de diferents activitats vinculades a l’esport, l’oci i l’aventura (piscina, tennis taula, karaoke, quads, rutes BTT, rocòdrom, paintball laser, parc d’aventura…). El bàsquet i la diversió seran els nostres objectius.

Al finalitzar el Campus del Collell,  les tres setmanes següents de juliol, es comença el VIII Campus El Morell, on de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, seguirem centrant-nos amb el bàsquet com activitat principal, però també es faran altres activitats com diferents esports, jocs, competicions, piscina,... Les tres setmanes, les dividim en tres torns independents, on es podrà participar en qualsevol d’aquests. Els tres torns són:

-          1r. torn: del 7 al 11 de juliol
-          2n.torn: del 14 al 18 de juliol
-          3r. torn del 21 al 25 de juliol

Valorant la actual situació econòmica de les famílies i volent arribar les activitats que organitzem al major nombre de nens, mantenim els preus els descomptes/promocions de l’any anterior.

Per una informació més detallada dels preus, descomptes, dates, activitats,... us adjuntem els tríptics informatius on podeu trobar també la butlleta d’inscripció. Per descarregar els tríptics, cliqueu als enllaços següents:

- Tríptic Campus Collell 2014 -

- Tríptic Campus Morell 2014 -




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada